-VR-WORLD BREDA-

We create and let you experience dreams you never had.

Try it Yourself

Virtual Reality kan je niet beschrijven, je moet het ervaren! Laat je meeslepen door alle emoties en sensaties in de eindeloze Wereld van VR!


Ga jij mee naar het volgend tijdperk?

Play Video

Ik vond deze ervaring echt heel bijzonder! We werden vriendelijk ontvangen en voor/tijdens & na de escape hing er een hele fijne sfeer! ik raad dit echt aan niet alleen de escape zelf, maar de hele VR World!

Nathalie van Marion


Ervaar een nieuwe futuristische wereld

Play Video


Wie zijn wij?
VR-WORLD

Wij zijn ambitieuze partij op het gebied van Virtual Reality en entertainment. Met maar één doel voor ogen: De wereld laten zien hoe fantastisch de futuristische werkelijkheid kan zijn!


Bespaar nu 10% op jouw
virtual experience

De wildste dromen komen uit in VR World Breda! Niets houd je nog tegen om te vliegen als een vogel of het circuit te bedwingen als een echte Formule 1 coureur.

logo

De koepelgevangenis

Nassaustraat 2 • 4911 DD Breda

Veel voorkomende vragen
vr-world

Heb je een vraag?

Virtual Reality is een gemaakte wereld. Gemaakt door mensen met behulp van krachtige computers die je door middel van een High end Virtual Reality headset kunt bekijken. Daarmee kun je niet alleen 360 graden om je heen kijken maar wanneer je je bijvoorbeeld bukt in de echte wereld dan doe je dat ook in de virtuele wereld en kun je met je virtuele handen een virtuele handboog van de grond pakken. Met die virtuele boog kun je een virtuele pijl naar een virtuele tegenstander kunnen schieten. 

Je kan alleen komen maar het leukste is het om met 2, 3, 4 of nog meer personen te komen. Virtual Reality beleven is een sociale activiteit en het is ontzettend leuk om te zien hoe mensen het beleven. Wat de mensen beleven kun je via een groot scherm bekijken. Afhankelijk van het type boeking (bijvoorbeeld een VR Escape Room) kun je ook samen in een virtuele wereld gaan.

Als eerste in de benelux hadden wij de VR Escape Room van Ubisoft! Deze kun je alleen op locaties zoals VR World beleven. Ondertussen is er nog 2de VR Escape Room bijgekomen en zal er vanaf april 2020 een derder VR Escape Room bij te komen. Tevens zijn we de eerste en de enige op dit moment in de Nederland met de VR Escape Room Mission Sigma. Voor de kerst komt daar de Christmas VR Escape Room bij!

VR World heeft zeker kinderfeesten. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Zijn ze jonger, bel dan even met 088-0770077  voor meer uitleg. Bij kinderfeesten krijgen alle kinderen drinken en een zakje chips. Iedereen krijgt een oorkond en is er voor de jarige nog een toepasselijk cadeau!

Groepen zijn bij ons welkom en de ruimtes kunnen zo ingericht worden dat er tot 48 personen virtual reality kunnen ervaren! Bel ons op 085-0770077 met jullie wensen en je ontvangt van ons een passend voorstel.

© Copyright 2019 VR-WORLD - All Rights Reserved

We create And Let You Experience Dreams you Never Had

Virtual Reality kan je niet beschrijven, je moet het ervaren! Laat je meeslepen in de uitdagende wereld van VR!

Ervaar Virtual Reality

Volledige immersie

Virtual Reality dompelt je volledig onder in een andere wereld.. Voel de zon op je gezicht terwijl je over het strand loopt, voel de ultieme sensatie van een achtbaan.. Je kan het kruit bijna proeven als je een horde zombies hebt verslagen. Dit en veel meer beleef je bij VR World!

VR doet het samen!

Een leuke ervaring wordt alleen maar leuker als je dit met iemand kan delen!
Tijdens het bijkomen van jouw ervaring is niets zo leuk als lekker mee genieten met jouw vriend/vriendin, familie of collega's!

Voor jong en oud

Het is mogelijk om al in de fantastische wereld van VR te duiken vanaf 8 jaar! Uiteraard hebben wij een heel assortment aan game dus ook voor de allerkleinste!

Virtual Reality Experience

Velen zijn jou voor gegaan en dit is met een reden.. VR World biedt veel meer dan alleen Virtual Reality!

Maak kennis met VR voor al € 25 pp

Futuristische lichtzwaarden

Lukt het jou om met futuristische lichtzwaarden op de maat van de muziek de juiste acties uit te voeren?

 

Overal waar je kijkt zie je jouw gekozen fantasiewereld.

De keuze ligt in jouw handen, welke uitdaging durf jij aan? Met de keuze uit meer dan 50 ervaringen is er altijd meer dan genoeg te doen!

logo

De koepelgevangenis

Nassaustraat 2 • 4911 DD Breda

50% korting VR introductie

We create and let you experience dreams you never had..

Locatie VR-WORLD

Nassaustraat 2, 4911 DD Breda