Ook helemaal klaar met de saaie standaard bedrijfsuitjes? Echt op zoek naar iets origineels wat ook nog is leuk is voor alle medewerkers?
Op zoek naar een uitdagend en unieke beleving in de vorm van een vr bedrijfsuitje of teambuildings event? Voor hét originele teamuitje kom je naar VR-World!
Met meer dan 50 verschillende simulaties, ervaringen en games is er altijd meer dan genoeg keuze in activiteiten die aansluiten bij de wensen van het hele team!
Dus ben jij ook helemaal klaar mee om voor de zoveelste keer te gaan bowlen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en laat je verrassen door de wereld van VR!
Teambuilding – Competitie – Uitdaging – Horeca – Grenzen verleggen – Nieuwe ervaringen, vr bedrijfsuitje.
Vooral veel plezier in een informele sfeer!

Virtual Reality experience - Developing

De wereld van Virtual Reality heeft de afgelopen jaren flinke sprongen gemaakt. Je ziet en hoort er veel over op beurzen, bij klanten en in de media.

Boek nu

VR Bedrijfsuitje

Virtual Reality is hét bedrijfsuitje van 2019 beleef je bij VR World. Met meer dan 60 verschillende ervaringen in de virtuele wereld sluit het altijd goed aan bij alle wensen van al jouw collega’s! Door het opdoen van een Vr bril. Deze Virtuale ervaring is iets om nooit meer te vergeten. Het leuke  van deze ervaring is dat je dit allen maar ook samen kunt beleven.  In deze Virtual Reality wereld is er voor iedereen wel een ervaring die bij hem of haar past. Zo bleef je deze ervaring op je eigenen manier  maar wel samen met je collega's als een team.

Boek nu

VR-Teambuilding

De FutureDome kan ook dienst doen als arena voor een zinderend vuurballengevecht tussen jou en je vrienden. Perfect voor een vr teambuilding ervaring. Een teambuilding om nooit meer te vergeten.

Boek nu

Virtual Reality experience - Bij u op locatie

VR-World op locatie bij jouw bedrijfsevent of teambuildingsevent, het is allemaal mogelijk!

Boek nu