Ook helemaal klaar met de standaard bedrijfsuitjes? Echt op zoek naar iets origineels en leuk voor alle medewerkers?
Op zoek naar een uitdagend en unieke beleving in de vorm van een vr bedrijfsuitje of teambuildings event? Voor hét originele teamuitje kom je naar VR-World!
Met meer dan 50 verschillende simulaties, ervaringen en games is er altijd meer dan genoeg keuze in activiteiten die aansluiten bij de wensen van het hele team!

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en laat je verrassen door de wereld van VR!
Teambuilding – Competitie – Uitdaging – Horeca – Grenzen verleggen – Nieuwe ervaringen, vr bedrijfsuitje.
Vooral veel plezier in een informele sfeer!


Warning: Use of undefined constant ASC - assumed 'ASC' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/vr-world.nl/public_html/wp-content/themes/vr-world/template-page.php on line 24

Virtual Reality experience - Developing

De wereld van Virtual Reality heeft de afgelopen jaren flinke sprongen gemaakt. Je ziet en hoort er veel over op beurzen, bij klanten en in de media.

Boek nu

VR Bedrijfsuitje

Virtual Reality is hét bedrijfsuitje van 2019 beleef je bij VR World. Met meer dan 60 verschillende ervaringen in de virtuele wereld sluit het altijd goed aan bij alle wensen van al jouw collega’s! Door het opdoen van een Vr bril. Deze Virtuale ervaring is iets om nooit meer te vergeten. Het leuke  van deze ervaring is dat je dit allen maar ook samen kunt beleven.  In deze Virtual Reality wereld is er voor iedereen wel een ervaring die bij hem of haar past. Zo bleef je deze ervaring op je eigenen manier  maar wel samen met je collega's als een team.

Boek nu

VR-Teambuilding

De FutureDome kan ook dienst doen als arena voor een zinderend vuurballengevecht tussen jou en je vrienden. Perfect voor een vr teambuilding ervaring. Een teambuilding om nooit meer te vergeten.

Boek nu

Virtual Reality experience - Bij u op locatie

VR-World op locatie bij jouw bedrijfsevent of teambuildingsevent, het is allemaal mogelijk!

Boek nu

50% korting VR introductie

We create and let you experience dreams you never had..

Locatie VR-WORLD

Nassaustraat 2, 4911 DD Breda 

We create and let you experience dreams you never had..

Ervaar Virtual Reality voor € 5,- Per persoon.

Days
Hours
Minutes
Seconds