De Koepel
In de Koepel gevangenis ervaart u een bijzondere rondleiding over het gehele terrein van dit huis van bewaring. Hier ontdekt u meer over de rijke geschiedenis van de Koepel, de gids zal dan ook uitgebreid vertellen over de verschillende locaties waar u terecht komt zoals onder andere: de koepel, de vrouwengevangenis, de authentieke kapel en het oude gerechtsgebouw.

  • Duur van de rondleiding is 75 minuten.

VR World
Bij VR World krijg je de kans om diep te duiken in de wereld van Virtual Reality. Wederom weet VR World als eerste in de Benelux een unieke ervaring te brengen. Je kunt nu als eerste onze VR Prison Escape room ervaren. Deze escape room is momenteel exclusief bij ons beschikbaar en alleen te spelen in combinatie met dit arrangement. Vorm samen een team en gebruik probleemoplossende vaardigheden en goede timing om samen de gevangenis te ontsnappen.

  1. 2, 4, 6 of 8 personen. Oneven aantallen kunnen telefonisch contact opnemen op het hoofdnummer 085-0770077
  2. Duur van de VR Experience is 60 minuten

Prison Escape
Jullie zijn beschuldigt van een misdaad die jullie niet gepleegd hebben. Het zijn jullie namen die de krantenkoppen vullen. Iedereen is ervan overtuigd dat jullie een team van corrupte agenten zijn, die het verdienen om in de gevangenis te zitten.. Maar jullie weten beter. Na een uitgebreide rondleiding door de gevangenis weten jullie nu precies hoe je het best kunt ontsnappen uit de gevangenis. Met een klein beetje hulp van buitenaf is het je gelukt om het perfecte ontsnappingsplan uit te werken, nu staat er nog maar een taak: ontsnappen zodat jullie namen gezuiverd kunnen worden. Denken jullie dat je deze uitdaging aankunt?