VR Escape room | Koepelgevangenis Breda | VR World

VR Escape Room Breda

De Virtual Reality escape room in Breda

Ontsnappen uit een escape room, wie wil dat nou niet? Bij VR World doen we hier nog een stapje bovenop. Hier krijg je de kans om te ontsnappen uit verschillende Virtual Reality escape rooms. Ontmantel een raket, los het mysterie op, bemachtig een verloren artefact of ontsnap uit de gevangenis. Bij VR World kan het allemaal. Ben jij in staat om uit een van deze escape rooms te ontsnappen? Durf jij deze uitdaging aan? Kijk dan snel verder en kies jouw VR escape room!

Het bijzondere aan deze escapes is dat je bij iedere escape room in een andere (virtuele) wereld terecht komt, die als levensecht kan worden ervaren. Zo kan je bijvoorbeeld op ontdekkingsreis gaan naar een oude verlaten Egyptische piramide, of proberen te overleven op een tropisch onbewoond eiland. Ben je geïnteresseerd in een van deze escape rooms in Breda? Kijk dan hieronder voor ons gehele aanbod aan escape rooms!

Tarieven VR Escape Room Breda

Ubisoft Escapes
VR Escape Room Breda

players

  2 of 4 spelers

Time

60 Min

Moeilijkheid | Medium

February 1928. De expeditie onder leiding van Sir Beldon Frye verdwijnt ergens in de Sinai Peninsula. Een team van vier personen en een dozijn inheemse dragers. Ze zochten ‘the Lost Pyramid of Nebka. Er is nooit meer iets van ze vernomen. Probeer uit te vinden wat er met de expeditie is gebeurd. Maar belangrijker nog: Ontdek wat ze zochten!

players

  2 of 4 spelers

Time

60 Min

Moeilijkheid| Medium

Griekenland 445 B.C. in een tijd van welsprekende filosofen, meedogenloze goden en doodbelovende orakels. Ergens op het schiereiland van de Peloponnesos, in een uitgestrekte Egeïsche kustgrot, is een oud artefact verborgen. Het zou het legendarische schip van de Argonauten kunnen zijn …

players

  2 tot 4 spelers

Time

60 Min

Moeilijkheid | Medium

The Dagger of Time speelt zich af in de setting van de Prince of Persia Trilogy (Sands of Time, Warrior Within, The Two Thrones). Spelers worden door Kaileena opgeroepen tot het fort van de tijd om een kwaadaardige magiër te stoppen. Kaileena herstelt en geeft de Dagger of Time aan de spelers zodat ze de Zandloperkamer kunnen bereiken en deze kunnen gebruiken om de wijzen te stoppen.

Arvi Escapes
VR Escape Room Breda

players

  2 tot 6 spelers

Time

60 Min

Moeilijkheid | Easy

Geheime diensten hebben een bekende terrorist opgespoord en geneutraliseerd die zich de laatste tien jaar in een achtergebleven deel van de stad heeft verborgen. Hier eindigt het goede nieuws. Het blijkt dat op het dak van een verlaten hoogbouw de maniak een nucleaire kernkop heeft geïnstalleerd met een timer erop. Je bent aanbevolen als specialist in dergelijke puzzels en de geheime dienst heeft je geholpen de binnenplaats te infiltreren. De rest is aan jou. Kun jij alle valstrikken passeren en een nucleaire aanval voorkomen?

players

  1 tot 6 spelers

Time

60 Min

Moeilijkheid | Medium

Kerstmis wordt bedreigd! De kerstman is verstrikt geraakt in een sneeuwstorm, hij heeft alle cadeaus verloren en kan zijn weg naar huis niet vinden. Alleen jij kunt Kerstmis redden. Om Santa te helpen zijn huis te vinden, moet je de lichten op de grootste kerstboom in het bos aansteken. Voordat je dat doet, moet je echter komen waar de kerstman op de Noordpool woont en alles weer op orde krijgen. Ontdek waarom de magische elfen weigeren te werken en de geschenken de kinderen niet raken. Schiet op om de eerste kerstboom nieuw leven in te blazen samen met het beste rendier van de kerstman!

players

  2 tot 6 spelers

Time

60 Min

Moeilijkheid | Hard

Jullie zijn beschuldigt van een misdaad die jullie niet gepleegd hebben. Het zijn jullie namen die de krantenkoppen vullen. Iedereen is ervan overtuigd dat jullie een team van corrupte agenten zijn, die het verdienen om in de gevangenis te zitten.. Maar jullie weten beter. Na een uitgebreide rondleiding door de gevangenis weten jullie nu precies hoe je het best kunt ontsnappen uit de gevangenis. Met een klein beetje hulp van buitenaf is het je gelukt om het perfecte ontsnappingsplan uit te werken, nu staat er nog maar een taak: ontsnappen zodat jullie namen gezuiverd kunnen worden. Denken jullie dat je deze uitdaging aankunt?

players

  2 tot 6 spelers

Time

60 Min

Moeilijkheid | Hard

Het is het begin van de 22e eeuw. De maatschappij is ingestort te midden van snelle technologische vooruitgang. Mensen passen hun eigen lichaam uitgebreid aan. Bedrijven vechten met elkaar om gegevens, die het meest waardevolle goed op de markt zijn geworden. Uw groep, bestaande uit cyborgs uitgerust met speciale vaardigheden, heeft besloten enkele zeldzame gegevens te stelen uit de archieven van een invloedrijk bedrijf. Ongemerkt het complex binnendringen, moet u naar de archieven gaan en het stapelgeheugen downloaden. Maar daar zal niets eenvoudigs aan zijn.

players

1 tot 4 spelers

Time

60 Min

Moeilijkheid | Scream

Nacht. Een verlaten vervallen hut in het bos. Spinnenwebben in de hoeken, stof op de vloer, vervallen meubels en … geen enkele levende ziel. Het huis is al lang geleden verlaten, maar is dat echt het geval? Je probeert te begrijpen wat hier aan de hand is, maar je begrijpt maar één ding: dit huis laat je niet zo gemakkelijk ontsnappen. Als je rondkijkt, zie je dat de deuren en ramen gesloten zijn, er geen elektriciteit is en het uitstervende flikkeren van de kaars nauwelijks genoeg is om de duistere kamer aan te steken. Tot je afgrijzen besef je dat je in de val zit. Iemands silhouet flitst in het schemerige licht van de kaars … Of was het een trick of the light? Ben je klaar om je angsten te overwinnen en je te verdiepen in de geheimen van deze duistere plek?

players

  2 tot 6 spelers

Time

60 Min

Moeilijkheid | Hard

Er zijn donkere plekken op de wereld waar je vandaan moet blijven; dit zijn de plaatsen waar al je angsten uitkomen. Je hebt een brief ontvangen van je oude vriend en partner van je over gevaarlijke avonturen waarin je om hulp wordt gevraagd. In de brief schreef ze over haar onderzoek naar de kwestie van vermiste mensen in de omliggende bossen. U staat op het punt uw eigen onderzoek uit te voeren. Wees voorzichtig, want je zult niet alleen je leven moeten riskeren, maar ook je ziel wanneer je de oude kracht tegenkomt die sluimert onder een oud verlaten klooster – dit donkere heiligdom verbergt verschrikkelijke geheimen.

players

  2 tot 6 spelers

Time

60 Min

Moeilijkheid| Medium

Tijdens een wandeling in het park vind je een portaal die leidt naar een mysterieuze wereld. Deze mysterieuze wereld is magisch en ziet eruit als een toevluchtsoord die bewoond wordt door verschillende soorten dieren. Maar hoe kom je weer terug? Om terug naar onze wereld te komen zul je puzzels moeten oplossen en de wereld moeten verkennen. Alleen dan kun je deze mysterieuze wereld nog verlaten.

 
players

  2 tot 6 spelers

Time

60 Min

Moeilijkheid| Medium

Je had een onvergetelijke vakantie met je vrienden gepland. Maar je verwachtte niet dat het zou veranderen in een survival quest. Bliksem raakte het vliegtuig en belandde op een klein onbewoond eiland in de Pacifische oceaan. Je bent in shock, bang en je hebt honger. Er zijn geen middelen en er is niets anders dan wilde natuur om je heen. Onderzoek wat er allemaal op het eiland te vinden is en hoe deze voorwerpen je kunnen helpen om te overleven!

50% korting VR introductie

We create and let you experience dreams you never had..

Locatie VR-WORLD

Nassaustraat 2, 4911 DD Breda 

We create and let you experience dreams you never had..

Ervaar Virtual Reality voor € 5,- Per persoon.

Days
Hours
Minutes
Seconds