Je hebt ons gevonden en daarmee jezelf een groot plezier gedaan omdat je bij ons virtual reality kunt ervaren met de beste specialisten en de meest hoogwaardige apparatuur zit je in de voormalige Koepel gevangenis van Breda gebakken. Laat je meenemen in wereld van Virtual Reality door middel van de kennis en kunde van een van onze VR Specialisten of wordt VR World Citizen (meer hierover onder de kop ‘Over VR World’) en gebruik zelf onze hoogwaardige VR apparatuur.


Warning: Use of undefined constant ASC - assumed 'ASC' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/vr-world.nl/public_html/wp-content/themes/vr-world/template-page.php on line 24

Virtual Reality experience - Multiplayer

Ben jij een echte team player, of ga jij liever de strijd aan met je vrienden? Dan is de virtual reality multiplayer room dé keuze voor jou.

Boek nu

Virtual Reality experience - Groep / Thema wereld

Beleef de nieuwe en uitdagende wereld van Virtual Reality bij VR World en laat je meeslepen in de geweldige uitdagingen en ervaringen.

Boek nu

VR Kinderfeestje

Hoeveel voldoening krijg je wanneer je een kinderfeestje organiseert en je ziet aan alles dat de kinderen het een geweldig verjaardagsfeest vinden?

Boek nu

Virtual Reality experience - Arrangementen

We hebben diverse arrangementen, denk hierbij aan een Virtual Reality experience in combinatie met lunch, diner of een rondleiding.

Boek nu

50% korting VR introductie

We create and let you experience dreams you never had..

Locatie VR-WORLD

Nassaustraat 2, 4911 DD Breda 

We create and let you experience dreams you never had..

Ervaar Virtual Reality voor € 5,- Per persoon.

Days
Hours
Minutes
Seconds