Kinderfeestje - Virtual Reality ontdekken speciaal voor kinderen

Bereid je voor op het coolste kinderfeestje ooit bij VR World! Hier gaan jij en je vriendjes en vriendinnetjes een te gekke tijd beleven met een Virtual Reality-avontuur dat je niet snel zult vergeten. Onze superleuke VR-specialisten staan klaar om jullie mee te nemen naar werelden vol spanning en plezier!


Stel je voor: een supersnelle introductie en dan de keuze uit te gekke minigames op de Switch, PS5 en zelfs 2 race simulatoren. Hier kunnen jullie samen gamen en de competitie aangaan. Na de minigames is het tijd om de virtuele wereld in te duiken!


Kies uit een te gekke VR Escape Room waar jullie samen moeten puzzelen om eruit te komen, of ga voor een spannende VR Multiplayer shooter waarin jullie als team de strijd aangaan. Durf jij de uitdaging aan met je vriendjes, of ga je liever voor een raceavontuur in onze te gekke race simulators? Bij VR World kan het allemaal!

Bekijk ook Qub3z Qids

Vier jouw verjaardag bij Qub3z & VR World.

 

 

Omschrijving

6 kinderen vanaf 10 jaar

60 minuten Virtual Reality, 30 minuten minigames

VR Escape Room of VR Multiplayer shooter

We hebben 2 soorten kinderfeestjes

Tijdens een VR kinderfeestje is er een VR Specialist die het feestje begeleiden, zo krijgen de kinderen optimale begeleiding tijdens het feest. 

 

Jungle Quest: Samen Op Avontuur (Escape Room Jungle Quest)

Duik dieper in het avontuur met “Jungle Quest.” Werk samen met je vriendjes en vriendinnetjes om uit de jungle te ontsnappen door spannende uitdagingen en puzzels op te lossen.

 

Tijdens een wandeling in het park vind je een portaal die leidt naar een mysterieuze wereld. Deze mysterieuze wereld is magisch en ziet eruit als een toevluchtsoord die bewoond wordt door verschillende soorten dieren. Maar hoe kom je weer terug? Om terug naar onze wereld te komen zul je puzzels moeten oplossen en de wereld moeten verkennen. Alleen dan kun je deze mysterieuze wereld nog verlaten.

Versla je vrienden in een epische shooter (Multiplayer Shooter, Smash Point)

Kies voor een feestje vol actie met “Smash Point.” Stap in de virtuele wereld en neem het op tegen je vriendjes en vriendinnetjes in een spannende multiplayer shooter. Speel dit spel in teams tegen elkaar of free for all. Wie zal als overwinnaar uit de strijd komen?

 

Kom naar een gave cartoon-wereld, waarin je met de coolste nieuwe wapens elkaar achtervolgt en probeert te raken. Smash Point is een VR-spel waar meerdere spelers de strijd met elkaar aangaan in werelden vol visueel plezier. Er zijn 14 karakteristieke personages in Smash Point, dus iedereen kan een lievelingspersonage kiezen.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

6 kinderen

225
  • 90 minuten
  • 6 Headsets
  • Switch, PS5, 2 Race Simulators
  • Onbeperkt ranja + zakje chips

50% korting VR introductie

We create and let you experience dreams you never had..

Locatie VR-WORLD

Nassaustraat 2, 4911 DD Breda