Groep / Thema Wereld

Beleef de uitdagende wereld van Virtual Reality bij VR World! Laat je meeslepen in de ervaringen die Virtual Reality te bieden heeft!

Onze Virtual Reality specialisten zetten hun beste beentje voor om jullie een goede tijd bij VR-World te bieden. Met een aanbod van meer dan 50 verschillende ervaringen is er altijd iets te ontdekken in de virtuele wereld. 

Interesse? Lees dan snel verder en bekijk op deze pagina de 3 verschillende werelden.

Introductie

Tijdens een introductie heb je keuze tussen 50 verschillende spellen, voor ieder wat wils! Onze VR Specialisten zullen jullie uitleggen hoe Virtual Reality werkt en welke ervaringen je precies kan beleven. De Introductie is perfect als je met een groep langskomt die nog niet eerder virtual reality hebben beleefd.

 

 

 

gallery-2

World of Racing

auto banner ding

Bij een Racing World ga je in virtual reality racen. Je zit letterlijk in de cockpit van de auto. Er zijn 2 racestoelen beschikbaar waarbij je tegen elkaar kan racen. Scheur op je favoriete circuit met een ruime keuze aan raceautos. De racestoelen kunnen ook opzij worden geschoven zodat je gebruik kan maken van onze VR spellen.

World of Action

Tijd voor actie! We hebben een ruime keuze aan verschillende schiet spellen. Van eenvoudige shooters tot call of duty like shooters. Schiet samen zombies of neem de strijd tegen elkaar op. Naast de shooters kan je ook gebruik maken van onze overige VR spellen.

vr-world-zakelijk2-m2

Prijzen

Vr world banner

Prijzen: 

Introductie 50 minuten (1 VR Headset) = €70,- voor 4 personen. 

€15 per extra deelnemer

Introductie 70 minuten (2 VR Headsets) = €99,- voor 4 personen. 

€20 per extra deelnemer

Introductie/Action/Racing 90 minuten (2 VR Headsets) =  150 voor 6 personen.

Introductie 90 minuten (2 tot 8 VR Headsets) =  175 voor 7 personen of meer.

€25 per extra deelnemer. 3 personen = 1 VR Headset

Let op: in het weekend geldt een weekendtoeslag.

50% korting VR introductie

We create and let you experience dreams you never had..

Locatie VR-WORLD

Nassaustraat 2, 4911 DD Breda