Bedrijfsuitje Brabant

Er komt weer een bedrijfsuitje aan maar u heeft geen zin om voor de zoveelste keer te gaan bowlen of steengrillen. U bent natuurlijk op zoek naar iets nieuws, iets origineels, iets uitdagends! Dan is het leukste bedrijfsuitje in Brabant bij VR World te vinden! 

Virtual reality maakt alles mogelijk wat je in het ‘echte leven’ wellicht nooit zal doen. Schiet jij alle zombies of robots kapot? Spring jij van een berg met een wingsuit? Schakel jij gladiatoren uit met je zwaard, of ben je een allround-sporter? In de gaafste games worden je individuele, maar ook je teamwork-skills getest. Ontmantel bijvoorbeeld een bom met je team, waarbij één persoon de bom ontmanteld en de rest blind de instructies aan hem/haar doorgeeft. Met meer dan 60 verschillende simulaties, ervaringen en games garanderen we u een supertof bedrijfsuitje dat aansluit bij de wensen van het hele team!

Heeft u vragen over virtual reality of bijvoorbeeld de spraakmakende locatie, stelt u ze gerust aan onze VR-specialisten. Zij zijn altijd aanwezig om u te helpen en begeleiden zodat het bedrijfsuitje vlekkeloos en naar verwachting verloopt.

Boek nu dit onvergetelijke bedrijfsuitje in Brabant bij VR World!

50% korting VR introductie

We create and let you experience dreams you never had..

Locatie VR-WORLD

Nassaustraat 2, 4911 DD Breda