fbpx

Het team

Het Team van VR World bestaat uit veel gedreven mensen die 1 ding gemeen hebben. Liefde voor Virtual Reality! De grote groep wordt opgemaakt door studenten op oproepbasis. Deze fanatieke jongere vormen onze VR-Specialisten. Deze specialisten op het gebied van Virtual reality nemen je mee op jouw ervaring door de verschillende virtuele werelde en staan ten alle tijden klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ook zorgen zij voor een hapje en een drankje tijdens jouw bezoek aan onze locatie.

 

We stellen ze even aan je voor!

Brain

Fabian

Gabriella

Sarah

Tim

Wessel

Wout

 

Deze groep worden aangestuurd door ons ideeën kanon en bedrijfsleider Thijs. Hij is de man die er voor zorgt dat alles en iedereen goed functioneert, dat de hard- en software up to date is en dat alles opgeruimd en netjes blijft. Ook is Thijs verantwoordelijk voor het verkopen en het opzetten van bedrijfsuitjes bij ons of op locatie bij de klant. (Ben je nog opzoek naar een bedrijfsuitje? Spreek me dan gerust aan!. -T) In essentie zorgt hij er voor dat de tent blijft draaien als de baas van huis is.

 

Als laatste maar niet minder belangrijk de eigenaar van dit mooie bedrijf is Joris. Hij zorgt voor veel energie binnen het team, bedenkt oplossingen op de meest uit eenlopende problemen en neemt als echte eindbaas beslissingen waar andere niet aan uitkomen. Verder is hij een ondernemer pur sang en kan hij wonderen verrichten met een slagroomtaart. Mocht u hem ooit treffen dan zal hij vol passie zijn verhaal vertellen over hoe het bedrijf tot stand is gekomen en wat hem zo boeit aan het concept Virtual Reality.

 

Heeft u verder nog vragen over ons of zou je graag jezelf aan het team willen toevoegen neem dan contact op:

mail: info@vr-world.nl

of

bel: +31(0)85-0770077

 

Bekijk ook