Over VR World

Bij VR World creëren we Virtual Reality content en hebben we een experience center waar men kan ervaren waartoe Virtual Reality allemaal toe in staat is.

In ons experience center waar groepen tot 48 personen tegelijkertijd aanwezig kunnen zijn hebben we de mogelijkheid om de gebruiker een grote variatie aan alternatieve realiteiten te laten ervaren. We hebben in ons concept de mogelijkheid om zakelijke klanten te faciliteren in het ontdekken van toepassingen binnen hun branche en vakgebied.

Het komt nog geregeld voor dat er geen Virtual Reality toepassingen zijn binnen uw branche, door onze werkwijze kunnen we snel tot een minimaal haalbare oplossing komen die we ook binnen korte tijd kunnen realiseren. Dit brengt de logische voordelen met zich mee dat de kosten laag zijn, de doorloopsnelheid hoog en er dus met een gerust hart onderzocht kan worden of het nu het juiste moment is om die gewenste Virtual Reality ervaring verder te laten uitwerken.

Virtual Reality is wat we leven. En dat leven delen we graag, als het kan met u. Laat u en uw omgeving kennis maken met Virtual Reality onder begeleiding van onze VR Specialisten. We zijn er trots op dat wij als eerste in de Benelux de virtuele escape room van Ubisoft mogen voeren. Ubisoft is de studio die onder andere Assassins Creed Origins hebben gemaakt. Niet voor iedereen bekend en dat hoeft ook niet want voor deze prachtige ervaring hoef je Assassins Creed niet te kennen. De wereld waarin je wordt geplaatst en waar je samen met je vriend/vriendin/familielid/collega is zo prachtig dat je bijna niet wilt ontsnappen. Kom deze ervaring zelf beleven en sta versteld!

 

 

 

Bekijk ook

50% korting VR introductie

We create and let you experience dreams you never had..

Locatie VR-WORLD

Nassaustraat 2, 4911 DD Breda 

We create and let you experience dreams you never had..

Ervaar Virtual Reality voor € 5,- Per persoon.

Days
Hours
Minutes
Seconds