Over VR World

Bij VR-World creëren we VR content. Ook hebben we een experience center waar men kan ervaren waar VR allemaal toe in staat is.

In ons experience center hebben we de mogelijkheid om de gebruiker een grote variatie aan VR ervaringen te laten ervaren. In het experience center kunnen groepen tot 48 personen tegelijkertijd aanwezig zijn. We hebben in ons concept de mogelijkheid om zakelijke klanten te faciliteren in het ontdekken van toepassingen binnen hun branche en vakgebied.


Het komt nog geregeld voor dat er geen VR toepassingen zijn binnen uw branche. Door onze werkwijze kunnen we snel tot een minimaal haalbare VR oplossing komen. Deze kunnen we ook binnen een korte tijd realiseren. Dit brengt de voordelen met zich mee dat de kosten laag zijn en de doorloopsnelheid hoog is. Zo kan er  met een gerust hart onderzocht worden of het nu het juiste moment is om die gewenste VR ervaring verder te laten uitwerken.


VR is wat we leven. En dat leven delen we graag met u. Laat u en uw omgeving kennis maken met VR onder begeleiding van onze VR Specialisten. We zijn er trots op dat wij als eerste in de Benelux de VR escape room van Ubisoft mogen voeren. Ubisoft is de studio die onder andere het spel Assassins Creed Origins heeft gemaakt. Dit spel hoeft men niet te kennen, want deze prachtige VR ervaring is voor iedereen. De VR wereld waarin je geplaatst word en waar je samen met je vriend,vriendin,familielid of collega bent is zo prachtig dat je bijna niet wilt ontsnappen. Kom deze VR ervaring zelf beleven en sta versteld!

Qub3z - KVK: 77951786 - btw: NL861211480B01

50% korting VR introductie

We create and let you experience dreams you never had..

Locatie VR-WORLD

Nassaustraat 2, 4911 DD Breda