Vacature VR World - Wordt jij onze nieuwe VR Specialist?

Ben jij opzoek naar een leuk en uitdagend bijbaantje? Wil je flexibele werktijden, een fantastisch team en leuke extra’s? Zijn entertainen en hospiteren bij jou op het lijf geschreven? En klinkt werken met de nieuwste VR games en apparatuur je als muziek in de oren? Lees dan snel door!

Wat verwachten wij van jou?

 

Als VR Specialist ben jij het gezicht van ons bedrijf en zorg je er voor dat onze gasten een fantastische tijd hebben bij VR World. Met al jouw kennis en enthousiasme begeleid jij onze gasten tijdens een boeking en ze kunnen bij jou terecht met al hun vragen over Virtual Reality.  Een echte VR Specialist heeft veel interesse om met de nieuwste VR apparatuur en games te werken. De volgende vaardigheden die wij in een specialist zoeken zijn zeker zo belangrijk! Sociaal, zelfstandig, flexibel, meedenkend en hospitality gericht.

Previous slide
Next slide

Wie zijn wij en wat bieden we jou?

VR World is jong bedrijf gespecialiseerd in Virtual Reality. Onze core business is VR entertainment en ontwikkeling van VR applicaties voor de zakelijke markt. Jij zal werkzaam zijn in het entertainment gedeelte van VR World waar we onze groepen begeleiden in de wereld van Virtual Reality. Aangezien we 7 dagen per week open zijn is flexibiliteit echt een pré! Omdat we met oproepkrachten werken, zoeken we mensen die minimaal 10 uur in de week beschikbaar zijn. Waarvan minimaal 1 dag in het weekend. Wij hebben een fantastische werksfeer, een leuk team, flexibele werktijden en natuurlijk de mogelijkheid om lekker te gamen in de baas z’n tijd!

Sta jij sterk in je schoenen en hou je er van om groepen mee te slepen in jouw enthousiasme over Virtual Reality? Stuur dan nu je sollicitatiebrief naar

 vr-world@qub3z.com

50% korting VR introductie

We create and let you experience dreams you never had..

Locatie VR-WORLD

Nassaustraat 2, 4911 DD Breda