Het team

Het Team van VR World bestaat uit veel gedreven mensen die 1 ding gemeen hebben. Liefde voor Virtual Reality! De grote groep wordt opgemaakt door studenten op oproepbasis. Deze fanatieke groep jongere vormen onze VR-Specialisten. Deze specialisten op het gebied van Virtual reality nemen je mee op jouw ervaring door de verschillende virtuele werelden en staan ten alle tijden klaar om jouw vragen te beantwoorden en instructies te geven wanneer dit nodig is. Kortom onze specialisten zorgen er voor dat uw beleving van A tot Z helemaal klopt en u dus een fantastische tijd heeft tijdens uw boeking bij VR World!

We stelen de VR Specialisten graag aan jullie voor!

Koen

Sterre

Eelco

Tim

Mark

Joris

Deze groep wordt aangestuurd door Tim. Hij is de man die er voor zorgt dat alles en iedereen goed functioneert, dat de hard- en software up to date is en dat alles opgeruimd en netjes blijft.  (Ben je nog opzoek naar een bedrijfsuitje? Spreek me dan gerust aan!. -T) In essentie zorgt hij er voor dat de tent goed blijft draaien.


De Eigenaar

Als laatste maar niet minder belangrijk de eigenaar van dit mooie bedrijf is Joris. Hij zorgt voor veel energie binnen het team, bedenkt oplossingen op de meest uiteenlopende problemen en neemt als echte eindbaas beslissingen waar andere niet aan uitkomen. Verder is hij een ondernemer pur sang. Mocht u hem ooit treffen dan zal hij vol passie zijn verhaal vertellen over hoe het bedrijf tot stand is gekomen en wat hem zo boeit aan het concept Virtual Reality.

50% korting VR introductie

We create and let you experience dreams you never had..

Locatie VR-WORLD

Nassaustraat 2, 4911 DD Breda