Het team

Bij VR World draait alles om de liefde voor Virtual Reality, en ons toegewijde team deelt deze passie tot in het kleinste detail. Onze gemeenschappelijke drijfveer? Het creëren van onvergetelijke VR-ervaringen voor jou!

 

Ons team is een eclectische mix van enthousiaste individuen, waaronder studenten op oproepbasis, die een essentieel onderdeel van VR World vormen. Deze jonge, gedreven VR-specialisten zijn gepassioneerd over de wereld van Virtual Reality. Ze staan te popelen om jou mee te nemen op een opwindende reis door diverse virtuele werelden.

Onze VR-specialisten doen meer dan alleen je begeleiden tijdens je avontuur. Ze zijn jouw persoonlijke gidsen en experts in het rijk van Virtual Reality. Of je nu nieuw bent in deze technologische dimensie of een doorgewinterde VR-ontdekkingsreiziger, onze specialisten zijn er altijd om je vragen te beantwoorden, je instructies te geven wanneer dat nodig is en je te ondersteunen in elke stap van je reis.

 

Kortom, ons gepassioneerde team van VR-specialisten is toegewijd aan het waarborgen dat jouw VR-ervaring van A tot Z klopt, en dat je een fantastische tijd beleeft tijdens je bezoek aan VR World. Jouw plezier en voldoening staan bij ons op de eerste plaats. Welkom in een wereld van grenzeloze mogelijkheden, en laat ons team je begeleiden op een reis die je nooit zult vergeten!

We stelen de VR Specialisten graag aan jullie voor!

Rachel – Joris – Koen – Mark – Tim – Toon

Tim is de spil van onze operaties. Als de man die ervoor zorgt dat alles en iedereen soepel functioneert, kun je altijd op hem rekenen. Hij houdt onze hard- en software up-to-date, zorgt dat alles netjes en opgeruimd blijft, en waarborgt een vlekkeloze ervaring voor onze gasten. In essentie is hij de onzichtbare hand die de tent draaiende houdt. (Ben je nog op zoek naar een bedrijfsuitje? Spreek me dan gerust aan! – T)

 

Joris – De Eindbaas en Visionair

En last but not least, de eigenaar van dit bijzondere bedrijf is Joris. Als de drijvende kracht achter VR World, brengt hij een schat aan energie en creativiteit in ons team. Joris staat bekend om zijn vermogen om oplossingen te bedenken voor de meest uiteenlopende uitdagingen en hij aarzelt niet om moeilijke beslissingen te nemen waar anderen geen raad mee weten. Als een ware ondernemer in hart en nieren, zal Joris vol passie zijn verhaal vertellen over hoe dit bedrijf tot stand is gekomen en wat hem zo boeit aan het concept van Virtual Reality.

 

Samen vormen Tim, Joris, en ons gepassioneerde team de ruggengraat van VR World. We zijn hier om jou de meest onvergetelijke VR-ervaring te bieden en om je onder te dompelen in de grenzeloze mogelijkheden van Virtual Reality. Welkom in onze wereld, waar innovatie en plezier samenkomen!

50% korting VR introductie

We create and let you experience dreams you never had..

Locatie VR-WORLD

Nassaustraat 2, 4911 DD Breda