De locatie

Welkom bij VR World, een sprankelend juweel binnen het uitgestrekte terrein van Breepark, gelegen in het prachtige Breda. We zijn er trots op deel uit te maken van Qub3z, en we verwelkomen je graag in onze fascinerende wereld van Virtual Reality.

 

Breepark is inmiddels uitgegroeid tot de grootste en meest veelzijdige evenementenlocatie van Zuid-Nederland. Met een indrukwekkend portfolio aan evenementen biedt het een schat aan mogelijkheden voor zowel inwoners als bezoekers. De diversiteit aan evenementen, van grote concerten tot gezinsvriendelijke festivals en zakelijke bijeenkomsten, maken Breepark tot een bruisend centrum van activiteit.

 

Onze locatie is centraal gelegen in het weelderige, natuurlijke Brabantse landschap. Je bevindt je temidden van groene oases, omringd door rust en schoonheid, terwijl je toch slechts op fietsafstand verwijderd bent van de bruisende stad Breda. Dit unieke evenwicht tussen natuurlijke sereniteit en stedelijke opwinding biedt de perfecte setting voor jouw VR-avontuur bij VR World.

Previous slide
Next slide

50% korting VR introductie

We create and let you experience dreams you never had..

Locatie VR-WORLD

Nassaustraat 2, 4911 DD Breda