VR Escape Room - Incarna - Deel 1 & 2 aanbieding

Incarna is een VR-ontsnapping game voor meerdere spelers, speciaal ontworpen voor VR Arcades. Samen met je team ga je op pad door een uitzonderlijke wereld. De “Incarna Adventures” serie brengt met regelmaat nieuwe episodes uit. Deel 1 en 2 zijn nu te beleven bij VR World. 


Tijdens de escape ga je met op pad in een verbluffende wereld vol met puzzels en actiemomenten. Je krijgt een boog waarmee je je vijanden mee kan verslaan en puzzels kan oplossen. Dankzij de vereenvoudigde bediening kunnen spelers alle gameplay met één druk op de knop uitvoeren. Door de vloeiende teleportatie systeem ervaren spelers geen van de ongewenste bijwerkingen van Virtual Reality. 

Previous slide
Next slide

Incarna - Deel 1 The Test

Omschrijving

Avontuur
Actie
Puzzelen
Spanning

3 tot 4 spelers

60 minuten

Moeilijkheidsgraad - Makkelijk

Incarna - Deel 2 Dimensional Break

Omschrijving

Avontuur
Actie
Puzzelen
Spanning

3 tot 4 spelers

60 minuten

Moeilijkheidsgraad - Hard

Speluitleg

Na een korte introductie van de vr escape en de uitleg is het al snel tijd om de virtuele wereld in te gaan. Tijdens het beleven van een virtual reality escape room bij VR World wordt je direct volledig de virtuele wereld ingetrokken. Een andere dimensie bestaat en Incarna is actief op zoek naar een nieuw type ontdekkingsreiziger, klaar om het onvoorstelbare te confronteren. Je hebt interesse getoond om ontdekkingsreiziger te worden en wordt getest in een van onze evaluatiecentra. Als je voor deze test slaagt, ontdek je een wereld die voortdurend nieuwe landschappen en vreemde levensvormen onthult.

Prijzen

Aanbieding 2 VR Escapes voor de prijs van 1!!

30 p.p.
  • 120 minuten
  • 3-4 Spelers
  • 2x Incarna VR Escape Room
  •  

50% korting VR introductie

We create and let you experience dreams you never had..

Locatie VR-WORLD

Nassaustraat 2, 4911 DD Breda