21 VR Escape Room Christmas

Kerstmis

Kerstmis wordt bedreigd! De kerstman is verstrikt geraakt in een sneeuwstorm, hij heeft alle cadeaus verloren en kan zijn weg naar huis niet vinden. Alleen jij kunt Kerstmis redden. Om Santa te helpen zijn huis te vinden, moet je de lichten op de grootste kerstboom in het bos aansteken. Voordat je dat doet, moet je echter komen waar de kerstman op de Noordpool woont en alles weer op orde krijgen. Ontdek waarom de magische elfen weigeren te werken en de geschenken de kinderen niet raken. Schiet op om de eerste kerstboom nieuw leven in te blazen samen met het beste rendier van de kerstman!

*Voor grotere groepen hebben we de mogelijkheid om ze tegen elkaar te laten strijden om te zien welke groep het beste en het snelste is.

Christmas

Christmas is under threat! Santa has got caught in a blizzard, he has lost all the presents and cannot find his way home. Only you can save Christmas. To help Santa find his house, you need to light the lights on the biggest Christmas tree in the forest. However, before you do that you’ll have to get to where Santa lives in the North Pole and get everything back in order. Find out why the magic elves refuse to work and the presents are not getting to the children. Hurry up to revive the first Christmas tree along with Santa’s best reindeer!

*For larger groups we have the possibility to battle against each other to see which group is the fastest.

 

Speluitleg

Na een korte introductie van de vr escape en de uitleg is het al snel tijd om de virtuele wereld in te gaan. Tijdens het beleven van een virtual reality escape room bij VR World wordt je direct volledig de virtuele wereld ingetrokken. Christmas is de derde vr escape van Arvi. Deze escape kan tevens 2v2v2v2, 3v3, 3v4 of 4v4 worden gespeeld.

 

players

  1 to 6 players

Time

60 Min

Difficulty | Medium

50% korting VR introductie

We create and let you experience dreams you never had..

Locatie VR-WORLD

Nassaustraat 2, 4911 DD Breda