Code 12 | The Dagger of Time | Koepelgevangenis Breda | VR World

13 The Dagger of Time

PRINS VAN PERSIA: THE DAGGER OF TIME

Prince of Persia: The Dagger Of Time is een Virtual Reality Escape Game in de wereld van Prince of Persia waarmee je tijdcontrole kunt ervaren. Je zult in het echte leven iets onmogelijks kunnen ervaren: de tijd vertragen, stoppen of zelfs terugspoelen!

The Dagger of Time speelt zich af in de setting van de Prince of Persia Trilogy (Sands of Time, Warrior Within, The Two Thrones). Spelers worden door Kaileena opgeroepen tot het fort van de tijd om een kwaadaardige magiër te stoppen. Kaileena herstelt en geeft de Dagger of Time aan de spelers zodat ze de Zandloperkamer kunnen bereiken en deze kunnen gebruiken om de wijzen te stoppen. *

TDOT is een ervaring opgebouwd rond samenwerking tussen spelers van alle leeftijden om een gezamenlijk doel te bereiken. Samenwerking is essentieel: je kunt niet slagen zonder je teamgenoten. Effectief kunnen luisteren en communiceren is absoluut de sleutel tot succes.

Werking

In het spel werken twee, drie of vier spelers samen om een uitweg uit een opnieuw bedacht fort van tijd te vinden. Om te slagen, moeten ze samenwerken en puzzels oplossen. De puzzels vereisen dat spelers interactie hebben met objecten in hun omgeving, klimmen en bepaalde krachten gebruiken, zoals de tijdcontrole.

* Om deze ervaring het beste te beleven doe je eerst Escape the lost Pyramid en daarna Beyond Medusa’s Gate.

players
  2, 3 or 4 players
Time

60 Min

Difficulty | Medium

Ben jij klaar voor de uitdaging? Boek dan snel jouw virtual reality escape room in Breda bij VR world!

50% korting VR introductie

We create and let you experience dreams you never had..

Locatie VR-WORLD

Nassaustraat 2, 4911 DD Breda