Developing voor Virtual Reality

De wereld van VR heeft de afgelopen jaren flinke sprongen gemaakt. Je ziet er veel over op beurzen, bij klanten en in de media. Vaak begint de introductie met VR bij de consumentenmarkt.

Veel mensen hebben de afgelopen tijd al een VR introductie mogen ervaren. Na deze VR introductie zijn veel mensen geïnspireerd. Ook zien zij de mogelijkheden voor VR op de zakelijke markt.

Maar zoals met veel nieuwe ontwikkelingen is er specialistische VR kennis nodig om de stap in goede banen te leiden. Bij VR-World willen we daar graag invulling aan geven met ons ervaren team van ontwikkelaars.

Previous slide
Next slide

Pitch nieuwe ideeën

Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om met ons om de tafel te gaan. Hier kunnen we over hun ideeën sparren. Dit is een twee uur durend overleg waarin we kort bespreken wat het bedrijf doet. Daarna volgt een introductie in VR en presenteren wij een aantal concepten. Tevens zullen we samen brainstormen en de mogelijkheden bespreken. Na het gesprek krijg je binnen een week een voorstel toegestuurd.

De Pitch is geheel kosteloos, duurt 2 uur en zal op onze locatie plaatsvinden. Het enige wat je moet doen om gebruik te maken van deze Pitch is een afspraak maken via het onderstaande formulier. Of door te bellen met 085 077 00 77

Voor verschillende branches hebben wij al werkervaring
Medisch
Educatie
Groothandel
Beveiliging
Vastgoed
Datavisualisatie (big data)
Cultureel erfgoed
Ruimtelijke ordening
Training en simulaties

50% korting VR introductie

We create and let you experience dreams you never had..

Locatie VR-WORLD

Nassaustraat 2, 4911 DD Breda