VR Bedrijfsuitje Brabant

Op zoek naar een unieke ervaring voor jullie aanstaande teamuitje? Geen zin in de standaard opties zoals bowlen of steengrillen, maar juist op zoek naar een uitdagende belevenis? Dan ben je bij VR World aan het juiste adres!

 

Het ultieme bedrijfsuitje van 2022 beleef je bij VR World. Met een aanbod van meer dan 60 verschillende virtual reality-ervaringen is er voor ieder wat wils. De diversiteit van de virtuele wereld sluit altijd goed aan bij de wensen van jouw collega’s. Of je nu van avontuur houdt en wilt skydiven in een wingsuit of de strijd aangaan tegen een horde zombies, of juist op zoek bent naar een rustigere ervaring zoals een reis naar prachtige natuurgebieden of het runnen van je eigen restaurant als chefkok. Deze virtuele ervaring zal je altijd bijblijven en wordt een herinnering die alle collega’s delen.

 

Wat dit bedrijfsuitje extra leuk maakt, is dat je het zowel individueel als gezamenlijk kunt ervaren. Op deze manier creëer je een unieke persoonlijke beleving, maar wel samen met je collega’s als team. Met de grote schermen die we hebben hangen, kan iedereen meekijken met de ervaring van een ander, wat zowel hilarisch als teamversterkend kan zijn. Bovendien zijn er ervaringen waar meerdere personen tegelijk aan kunnen deelnemen, waarbij spelers effectief moeten samenwerken.

Dit bedrijfsuitje is geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Omschrijving

8 tot 70 personen

90 - 120 minuten

Teambuilding - VR Escape Rooms - Games

Drankjes & Hapjes

Programma op maat

2 tot 4 VR Specialisten

Wat bieden wij tijdens jullie bedrijfsuitje in Breda

Teambuilding

Groepsactiviteiten

  • Teambuilding en entertainment gaan bij VR World hand in hand. Onze diverse ervaringen zijn ideaal om de communicatie en samenwerking binnen jullie team te versterken. Kortom, het ideale bedrijfsuitje om de algehele teamspirit op een leuke en originele manier te bevorderen.
  • Bij VR World zijn zowel singleplayer- als multiplayer-ervaringen beschikbaar. Dit betekent dat je samen met je collega’s tegelijkertijd dezelfde virtuele wereld kunt verkennen. Dit kan in diverse games waarbij je samenwerkt of juist tegen elkaar speelt. Als jouw collega’s competitief zijn ingesteld, is dit hét ideale bedrijfsuitje voor hen.

VR Escape Room

Uitdagende activiteiten

  • Escape the lost Pyramid is een Virtual Reality escaperoom, die is ontwikkeld door Ubisoft met een capaciteit van maximaal 2 teams van 4 personen, of 4 teams van 2 personen tegelijkertijd. Bij deze escaperoom moeten jullie samen met je team zien te ontsnappen uit een oude Egyptische piramide. Dit zal alleen lukken door goede samenwerking en communicatie. Deze escaperoom is dus vooral geschikt voor kleinere teams die graag op een unieke manier willen werken aan teambuilding en de onderlinge samenwerking.  Voor grotere groepen van meer dan 8 personen is het echter ook mogelijk om dit te ervaren, maar dan in meerdere tijdsloten. Zo kan bijvoorbeeld een deel van de groep de escaperoom doen, terwijl het andere deel aan de slag gaat met andere ervaringen in de ruimte ernaast. Neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden van een op maat gemaakt combinatie met een escaperoom.
  • Met meer dan 60 verschillende ervaringen vindt iedereen een uitdaging op maat, afgestemd op hun persoonlijke voorkeuren en vaardigheden. Wie last heeft van hoogtevrees kan bijvoorbeeld de confrontatie aangaan door op een smalle plank te balanceren, honderden meters boven de grond, of door een berg te beklimmen via steile rotswanden. Voor de echte waaghalzen in de groep zijn er ervaringen zoals skydiven in een wingsuit of scheuren in een Formule 1 raceauto op bekende circuits zoals Monza of Spa-Francorchamps. Iedereen kan zichzelf dus uitdagen op hun eigen niveau en wellicht zelfs angsten overwinnen.

Nieuwe en unieke ervaringen

Vooral veel plezier in een informele sfeer!

  • De meeste mensen hebben slechts een oppervlakkige kennis van Virtual Reality. We delen graag uitgebreid wat er allemaal mogelijk is en hoe ver deze technologie al is ontwikkeld. Bij VR World begeleiden we iedereen op een zeer toegankelijke manier in de wereld van Virtual Reality en laten we de talloze mogelijkheden van deze unieke wereld zien. Tijdens jullie uitje staan onze VR-specialisten exclusief tot jullie beschikking. Jullie kunnen hen alle vragen stellen die je maar kunt bedenken. Ze vertellen jullie graag alles over de nieuwste ontwikkelingen binnen VR en raden met plezier de gaafste ervaringen en games van dit moment aan.
  • Naast de gastvrijheid en enthousiasme van onze VR-specialisten, die ervoor zorgen dat de boeking soepel verloopt, is het behouden van de leuke sfeer vrij eenvoudig. Het zien van je collega’s die allerlei gekke dingen uithalen in de virtuele wereld zorgt gegarandeerd voor een plezierige ervaring! Geniet van dit alles tijdens jullie VR bedrijfsuitje bij VR World.

Contact

50% korting VR introductie

We create and let you experience dreams you never had..

Locatie VR-WORLD

Nassaustraat 2, 4911 DD Breda