VR Bedrijfsuitje Brabant

 

Op zoek naar een unieke beleving voor het aanstaande teamuitje? Zie je het niet zitten om voor de zoveelste keer te gaan bowlen of steengrillen, maar ben je opzoek naar een uitdagende beleving? Dan zit je bij VR World op de juiste plek!

Hét bedrijfsuitje van 2022 beleef je bij VR World. Dit bedrijfsuitje bevat een aanbod van meer dan 60 verschillende ervaringen in virtual reality. Door de enorme diversiteit die de virtuele wereld te bieden heeft, sluit het altijd goed aan bij alle wensen van jouw collega’s! Er is namelijk altijd voor iedereen wel een ervaring die bij hem of haar past. Zo kan een avontuurlijke collega bijvoorbeeld gaan skydiven in een wingsuit of de strijd aangaan tegen een horde zombies, en kan een wat rustiger persoon op reis gaan naar een aantal prachtige natuurgebieden of de chefkok zijn in zijn/haar eigen restaurant. Dit maakt de virtuele ervaring iets om nooit meer te vergeten. Zo zal dit bedrijfsuitje ook altijd herinnerd blijven worden door alle collega’s.

Het leuke van dit bedrijfsuitje is dat je dit alleen, maar ook samen kunt beleven. Zo beleef je deze ervaring op je eigen manier, maar wel samen met je collega’s als team. Door de grote schermen die wij hebben hangen kan namelijk iedereen meekijken met de ervaring die iemand op dat moment beleeft. Dit kan zowel hilarisch zijn, als goed voor de teamgeest. Daarnaast zijn er ook ervaringen die met meerdere personen tegelijk gedaan kunnen worden, waarbij de spelers goed met elkaar moeten samenwerken.

Dit bedrijfsuitje is zowel met grote, als met kleine groepen te beleven. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Omschrijving

8 tot 70 personen

90 - 120 minuten

Teambuilding - VR Escape Rooms - Games

Drankjes & Hapjes

Programma op maat

2 tot 4 VR Specialisten

Wat bieden wij tijdens jullie bedrijfsuitje in Breda

Teambuilding

Groepsactiviteiten

  • Teambuilding en entertainment gaan bij VR World perfect samen. Verschillende ervaringen die wij aanbieden zijn perfect om de communicatie en samenwerking in jullie team te versterken! Oftewel, het perfecte bedrijfsuitje om de algemene teamgeest op een leuke, originele manier te verbeteren.
  • Bij VR World zijn er zowel singleplayer als multiplayer ervaringen te beleven. Dit houdt dus in dat het ook mogelijk is om samen met jouw collega’s tegelijkertijd dezelfde virtuele omgeving te ontdekken.  Dit kan in verschillende games waarbij je met elkaar samenwerkt, of het juist tegen elkaar opneemt. Mochten jouw collega’s competitief ingesteld zijn, is dit dus hét bedrijfsuitje voor hen. 

VR Escape Room

Uitdagende activiteiten

  • Escape the lost Pyramid is een Virtual Reality escaperoom, die is ontwikkeld door Ubisoft met een capaciteit van maximaal 2 teams van 4 personen, of 4 teams van 2 personen tegelijkertijd. Bij deze escaperoom moeten jullie samen met je team zien te ontsnappen uit een oude Egyptische piramide. Dit zal alleen lukken door goede samenwerking en communicatie. Deze escaperoom is dus vooral geschikt voor kleinere teams die graag op een unieke manier willen werken aan teambuilding en de onderlinge samenwerking.  Voor grotere groepen van meer dan 8 personen is het echter ook mogelijk om dit te ervaren, maar dan in meerdere tijdsloten. Zo kan bijvoorbeeld een deel van de groep de escaperoom doen, terwijl het andere deel aan de slag gaat met andere ervaringen in de ruimte ernaast. Neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden van een op maat gemaakt combinatie met een escaperoom.
  • Met meer dan 60 verschillende ervaringen heeft iedereen zijn of haar uitdaging gepersonaliseerd op zijn of haar eigen willen en kunnen! Iemand met hoogtevrees kan bijvoorbeeld zijn/haar angsten onder ogen zien door op een smalle plank te balanceren die zich honderden meters in de lucht bevindt, of door een berg te klimmen via hele stijle rotswanden. De echte daredevils in de groep kunnen ook gaan skydiven in een wingsuit, of in een Formule 1 raceauto over echte circuits scheuren zoals Monza of Spa-Francorchamps. Iedereen kan zichzelf dus zoveel uitdagen als hij/zij wil en wellicht zelfs angsten overwinnen. 

Nieuwe en unieke ervaringen

Vooral veel plezier in een informele sfeer!

  • De meeste mensen zijn slechts oppervlakkig bekend met Virtual Reality. Wat er allemaal mogelijk is en hoever dit al is ontwikkeld delen we graag met jullie. Wij begeleiden iedereen om een zeer toegankelijke manier in de wereld van Virtual Reality en laten alle mogelijkheden zien van deze unieke wereld. Onze VR specialisten zijn tijdens jullie uitje volledig exclusief beschikbaar voor jullie. Je kan hen dus ook alle vragen stellen die je maar kan bedenken. Zij vertellen jou graag alles over de nieuwste ontwikkelingen binnen VR. Daarnaast kunnen zij jullie de vetste ervaringen en games van het moment aanbevelen. 
  • Buiten de hospitality en enthousiasme van onze VR Specialisten die er voor zorgen dat de boeking naar wens verloopt, zal het vrij eenvoudig zijn om de leuke sfeer aan te houden. Jouw collega’s toe lachen die allemaal gekke dingen uithalen in de virtuele wereld is gegarandeerd een leuke ervaring! Geniet van dit allemaal tijdens een VR bedrijfsuitje bij VR World. 

Contact

50% korting VR introductie

We create and let you experience dreams you never had..

Locatie VR-WORLD

Nassaustraat 2, 4911 DD Breda