VR Bedrijfsuitje in Brabant TO ELEMENTOR

Op zoek naar een unieke beleving voor het aanstaande teamuitje? Zie je het niet zitten om voor de zoveelste keer te gaan bowlen of steengrillen, maar ben je opzoek naar een uitdagende beleving? Dan zit je bij VR World op de juiste plek!

Hét bedrijfsuitje van 2020 beleef je bij VR World. Dit bedrijfsuitje bevat een aanbod van meer dan 60 verschillende ervaringen in virtual reality. Door de enorme diversiteit die de virtuele wereld te bieden heeft, sluit het altijd goed aan bij alle wensen van jouw collega’s! Er is namelijk altijd voor iedereen wel een ervaring die bij hem of haar past. Zo kan een avontuurlijke collega bijvoorbeeld gaan skydiven in een wingsuit of de strijd aangaan tegen een horde zombies, en kan een wat rustiger persoon op reis gaan naar een aantal prachtige natuurgebieden of de chefkok zijn in zijn/haar eigen restaurant. Dit maakt de virtuele ervaring iets om nooit meer te vergeten. Zo zal dit bedrijfsuitje ook altijd herinnerd blijven worden door alle collega’s.

Het leuke van dit bedrijfsuitje is dat je dit alleen, maar ook samen kunt beleven. Zo beleef je deze ervaring op je eigen manier, maar wel samen met je collega’s als team. Door de grote schermen die wij hebben hangen kan namelijk iedereen meekijken met de ervaring die iemand op dat moment beleeft. Dit kan zowel hilarisch zijn, als goed voor de teamgeest. Daarnaast zijn er ook ervaringen die met meerdere personen tegelijk gedaan kunnen worden, waarbij de spelers goed met elkaar moeten samenwerken.

Dit bedrijfsuitje is zowel met grote, als met kleine groepen te beleven. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Beleef nu de ervaring van je leven bij VR World!

Wat bieden wij tijdens jullie bedrijfsuitje in Breda?

Teambuilding
Teambuilding en entertainment gaan bij VR World perfect samen. Verschillende ervaringen die wij aanbieden zijn perfect om de communicatie en samenwerking in jullie team te versterken! Oftewel, het perfecte bedrijfsuitje om de algemene teamgeest op een leuke, originele manier te verbeteren.

Groepsactiviteiten
Bij VR World zijn er zowel singleplayer als multiplayer ervaringen te beleven. Dit houdt dus in dat het ook mogelijk is om samen met jouw collega’s tegelijkertijd dezelfde virtuele omgeving te ontdekken.  Dit kan in verschillende games waarbij je met elkaar samenwerkt, of het juist tegen elkaar opneemt. Mochten jouw collega’s competitief ingesteld zijn, is dit dus hét bedrijfsuitje voor hen.

VR-escaperoom
Escape the lost Pyramid is een Virtual Reality escaperoom, die is ontwikkeld door Ubisoft met een capaciteit van maximaal 2 teams van 4 personen, of 4 teams van 2 personen tegelijkertijd. Bij deze escaperoom moeten jullie samen met je team zien te ontsnappen uit een oude Egyptische piramide. Dit zal alleen lukken door goede samenwerking en communicatie. Deze escaperoom is dus vooral geschikt voor kleinere teams die graag op een unieke manier willen werken aan teambuilding en de onderlinge samenwerking.  Voor grotere groepen van meer dan 8 personen is het echter ook mogelijk om dit te ervaren, maar dan in meerdere tijdsloten. Zo kan bijvoorbeeld een deel van de groep de escaperoom doen, terwijl het andere deel aan de slag gaat met andere ervaringen in de ruimte ernaast. Neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden van een op maat gemaakt combinatie met een escaperoom.

Competitie
De multiplayer games zorgen niet alleen voor het samenwerken maar ook voor gezonde competitie! Strijd tegen elkaar in verschillende multiplayer games en laat zien waar teambuilding en communicatie allemaal om draait.

Uitdagende activiteiten
Met meer dan 60 verschillende ervaringen heeft iedereen zijn of haar uitdaging gepersonaliseerd op zijn of haar eigen willen en kunnen! Iemand met hoogtevrees kan bijvoorbeeld zijn/haar angsten onder ogen zien door op een smalle plank te balanceren die zich honderden meters in de lucht bevindt, of door een berg te klimmen via hele stijle rotswanden. De echte daredevils in de groep kunnen ook gaan skydiven in een wingsuit, of in een Formule 1 raceauto over echte circuits scheuren zoals Monza of Spa-Francorchamps. Iedereen kan zichzelf dus zoveel uitdagen als hij/zij wil en wellicht zelfs angsten overwinnen.

Nieuwe en unieke ervaringen
De meeste mensen zijn slechts oppervlakkig bekend met Virtual Reality. Wat er allemaal mogelijk is en hoever dit al is ontwikkeld delen we graag met jullie. Wij begeleiden iedereen om een zeer toegankelijke manier in de wereld van Virtual Reality en laten alle mogelijkheden zien van deze unieke wereld. Onze VR specialisten zijn tijdens jullie uitje volledig exclusief beschikbaar voor jullie. Je kan hen dus ook alle vragen stellen die je maar kan bedenken. Zij vertellen jou graag alles over de nieuwste ontwikkelingen binnen VR. Daarnaast kunnen zij jullie de vetste ervaringen en games van het moment aanbevelen.

Horeca
De mogelijkheden om een diner of lunch bij VR World op locatie te regelen zijn beschikbaar en zullen op aanvraag kunnen worden gerealiseerd. In samenwerking met Beers & Barrels hebben wij een lunch en diner arrangement samengesteld. Deze zijn hier terug te vinden: Lunch menu Diner menu

Vooral veel plezier in een informele sfeer!
Buiten de hospitality en enthousiasme van onze VR Specialisten die er voor zorgen dat de boeking naar wens verloopt, zal het vrij eenvoudig zijn om de leuke sfeer aan te houden. Jouw collega’s toe lachen die allemaal gekke dingen uithalen in de virtuele wereld is gegarandeerd een leuke ervaring! Geniet van dit allemaal tijdens een VR bedrijfsuitje bij VR World.

Hoe ziet jullie virtual reality bedrijfsuitje bij VR World er uit?

Tijdens jullie VR bedrijfsuitje zijn, door ons assortiment van meer dan 60 games en ervaringen, de mogelijkheden heel divers. Zo is er altijd iets wat jou en je collega’s persoonlijk aanspreekt om te beleven. We hebben zowel individuele ervaringen als multiplayer ervaringen, waarbij jullie bijvoorbeeld kunnen werken aan teambuilding of de creatieve kant van jullie bedrijf. Tijdens een VR bedrijfsuitje heeft iedereen een gepersonaliseerde keuze in ervaringen en games die zij ter plekke kunnen maken. Hierdoor kan er optimaal ingespeeld worden op de wensen van jou en jouw collega’s. Dit zorgt dus voor een fantastische ervaring voor iedereen en een bedrijfsuitje om nooit meer te vergeten!

Balans en de juiste lijn
Om een goede balans te vinden tussen de ervaringen en verdeling van tijd zorgen onze VR Specialisten er altijd voor dat er een goede lijn loopt in de verdeling van tijd en spel keuze per persoon. Verder kan je bij onze VR Specialisten terecht met al je vragen over de ervaringen en Virtual Reality.

Geniet van dit alle maal met een bedrijfsuitje vr bril op.

Welke extra’s biedt VR World tijdens jullie Virtual Reality Bedrijfsuitje?

Bij VR World heb je niet alleen de mogelijkheid om een fantastische tijd te leven in de virtuele wereld. Ook is het mogelijkheid om het te combineren met andere activiteiten zoals een rondleiding over het koepel terrein of een escape room en vele andere activiteiten in de buurt. Verder is er de mogelijkheid om een lunch, diner of bittergarnituur toe te voegen aan jullie vr game bedrijfsuitje en deze dag complete te maken.

Ben jij toe een een vernieuwend en origineel bedrijfsuitje?

Vraag een vrijblijvende offerte op of kom een keer langs voor een lekkere bak koffie om de mogelijkheden te bespreken die VR World te bieden heeft!

Bekijk ook

50% korting VR introductie

We create and let you experience dreams you never had..

Locatie VR-WORLD

Nassaustraat 2, 4911 DD Breda