Activiteiten

Bij VR World bieden we vier spannende Virtual Reality-activiteiten aan: VR Escape Room, Multiplayer, Introductie en Kinderfeestje. Onze populairste ervaring is de VR Escape Room, geschikt voor zowel beginners als gevorderden. We hebben maar liefst 18 verschillende VR Escape Rooms, elk met een uniek thema en verschillende moeilijkheidsgraden. Voor de actie- en competitie liefhebbers is onze VR Multiplayer de perfecte keuze.

 

Als je met een groep komt en nog nooit VR hebt geprobeerd, is onze introductie-activiteit ideaal. Afhankelijk van de groepsgrootte hebben jullie een aantal headsets tot beschikking. Hoewel niet iedereen tegelijkertijd in VR kan, is het bijna net zo leuk om elkaars avonturen te volgen!

 

Op zoek naar een uniek kinderfeestje? Bij VR World bieden we spannende VR Escape Rooms aan waar kinderen bijvoorbeeld uit een jungle moeten ontsnappen, of ze kunnen zich uitleven in een multiplayer actiespel. Maak van elk feestje een onvergetelijk avontuur bij VR World!

VR Escape Room

Ontsnappen uit een escape room, wie wil dat nou niet? Bij VR World doen we hier nog een stapje bovenop. Hier krijg je de kans om te ontsnappen uit verschillende Virtual Reality escape rooms. Ontmantel een raket, los het mysterie op, bemachtig een verloren artefact of ontsnap uit de gevangenis. Er zijn verschillende thema’s en moeilijkheidsgrades, heb je nog nooit VR gedaan en ben je niet bekend met gaming, kies dan voor Easy. 

 

In totaal kunnen 10 personen tegelijkertijd een VR Escape Room doen, met maximaal 6 personen per kamer. Als je met meer dan 6 personen komt, verdelen we de groep in teams en houden we een spannende race tegen de klok. Kom de uitdaging aan bij VR World en beleef een avontuur als nooit tevoren!

Previous slide
Next slide

Multiplayer

Ben jij een echte team player, of ga jij liever de strijd aan met je vrienden? Dan is de virtual reality multiplayer room echt dé keuze voor jou!

 

Duik samen in de wereld van virtual reality, je hebt de keuze om met of tegen elkaar VR games te spelen. Elke speler krijgt zijn eigen headset met controllers. Tijdens de multiplayer heb je keuze tussen verschillende games zoals, zombies schieten, pijl en boog, spannende minigames en nog veel meer. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van ruim 50 solo ervaringen in de virtuele wereld!

Previous slide
Next slide

Introductie

Beleef de uitdagende wereld van Virtual Reality bij VR World! Laat je meeslepen in de ervaringen die Virtual Reality te bieden heeft!

Onze Virtual Reality specialisten zetten hun beste beentje voor om jullie een goede tijd bij VR-World te bieden. Met een aanbod van meer dan 50 verschillende ervaringen is er altijd iets te ontdekken in de virtuele wereld.

 

Niet iedereen kan zich tegelijkertijd in de virtuele wereld begeven maar gelukkig is het element van elkaars ervaring beleven, zeker zo leuk als de ervaring zelf! Bovendien hangen er schermen waardoor iedereen betrokken is (lachen gegarandeerd!).

Previous slide
Next slide

Kinderfeestje

Bereid je voor op het coolste kinderfeestje ooit bij VR World! Hier gaan jij en je vriendjes en vriendinnetjes een te gekke tijd beleven met een Virtual Reality-avontuur dat je niet snel zult vergeten. Onze superleuke VR-specialisten staan klaar om jullie mee te nemen naar werelden vol spanning en plezier!

 

Stel je voor: een supersnelle introductie en dan de keuze uit te gekke minigames op de Switch, PS5 en zelfs 2 race simulatoren. Hier kunnen jullie samen gamen en de competitie aangaan. Na de minigames is het tijd om de virtuele wereld in te duiken!

 

Kies uit een te gekke VR Escape Room waar jullie samen moeten puzzelen om eruit te komen, of ga voor een spannende VR Multiplayer shooter waarin jullie als team de strijd aangaan. Durf jij de uitdaging aan met je vriendjes, of ga je liever voor een raceavontuur in onze te gekke race simulators? Bij VR World kan het allemaal!

Previous slide
Next slide

50% korting VR introductie

We create and let you experience dreams you never had..

Locatie VR-WORLD

Nassaustraat 2, 4911 DD Breda